Vil du jobbe med noen av Norges beste låtskrivere?

Vi søker en hardtarbeidende og sulten A&R i en vikarstilling for vår Creative Manager som skal ut i permisjon i mars. Vikariatet er en 100 % stilling med varighet fra 1 februar 2018 til 1 februar 2019 til å begynne med. Det må påberegnes en del reising. Vi søker en som er selvstendig og har en fot innen musikkbransjen fra før. 

Arbeidet vil hovedsakligen bestå av:

  • Å jobbe strategisk med låtskriverne våre, sette opp sessions og markedsføre de etter plan.
  • Finne nye låtskriver- og produsenttalenter.

Vi er i vekst og det er mye som skjer fremover. Vår roster består av bla Emilie Nicolas, Erik Smaaland, Iselin Solheim, Jesper Borgen, Jimmy Smash, Kvelertak, Magnus Clausen og Sval. Du vil jobbe tett med hovedkontoret i Stockholm og rapportere dit. Vårt kontor er sentralt i Oslo og deles med Warner Music. 

Dersom du tror du er rett person til denne stillingen, send gjerne en søknad med CV til stine.lieng@warnerchappell.com innen 1 desember. 

Warner/Chappell Music 
er et av verdens største musikkforlag med kontorer i over 40 land. Vi forlegger og administerer katalogen til blant annet Wolf Cousins, Beyoncé, Bruno Mars, Eric Clapton, fun., Gamble & Huff, George Michael, Jay-Z, Katy Perry, Kendrick Lamar, Led Zeppelin, Madonna, Muse, Radiohead, Rihanna, Red Hot Chili Peppers, R.E.M, Roc Nation, T.I. og Timbaland.